Femeie în vârstă din Craiova, rătăcită în comuna Cârcea, ajutată de polițiști să ajungă acasă

0

Duminică, 14 iulie 2019, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie în vârstă, se afla pe o stradă din comuna Cârcea şi părea să fie dezorientată.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând că persoana în cauză nu putea furniza detalii  cu privire la datele sale personale şi nici despre cum ajunsese în zona respectivă.

De asemenea, aceasta nu avea asupra ei niciun act de identitate sau document din care să rezulte alte date suplimentare.

Cu toate acestea, în urma discuţiilor purtate de poliţişti cu femeia respectivă au putut fi obţinute câteva informaţii care au ajutat verificările ce au fost demarate.

Astfel, a fost solicitat şi sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova, care au ajuns la domiciliul persoanei în cauză, din Craiova, constatându-se faptul că femeia plecase de acasă, fără ca familia să aibă cunoştinţă de acest lucru.

În final, femeia, despre care s-a stabilit că are vârsta de 89 de ani, a fost condusă de poliţişti la domiciliu, aceasta revenind astfel în siguranţă acasă, la familia sa.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here