Primarul comunei Păușești, Avan Cătălin, prezintă două investiții realizate cu sprijinul președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu

0

Astăzi, 18 iulie 2019, vă prezint două investiții în Păuşeşti, pe care le-am visat ca nou primar ales în 2016, dar la care nu speram prea mult a fi realizate! Drumul județean care străbate localitatea noastră, de la nord la sud (DJ646B) și îmbunătățirea calității furnizării de energie electrică în satele Șerbănești, Buzdugan și Cernelele! În aceste sate, când era consum mare de energie, oamenii rămâneau în beznă!

În doi ani consecutivi, în seara de Revelion, a trebuit să merg personal să întrerup iluminatul public, pentru ca cetățenii să aibă energie electrică în gospodăriile proprii, până dimineața! De acum, vom avea energie electrică furnizată la nivel de standarde europene!

Despre drumul județean, ce să vă mai spun?! Asfaltat în anul 1973 și mici reabilitări sporadice! Peste 35 de gospodării inundate, la fiecare ploaie mai puternică, datorită faptului că nu avea subtraversările necesare în zonele critice! În zonele adiacente acestui drum, vom amenaja spații în care cetățenii să-şi comercializeze mierea, prunele, roșiile, murele, merele, strugurii și alte legume / fructe BIO! Românii au nevoie să consume fructe neotrăvite de la concetățenii lor!

Acum, la aceste două obiective se lucrează intens! Asta datorită președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a avut răbdarea să asculte doleanțele cetățenilor din Păuşeşti, și care a întreprins demersurile legale ca aceste obiective vitale să fie finanțate! Vitale atât pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Păuşeşti, precum și pentru confortul turiștilor care vizitează cele două mănăstiri de interes național!

Sunt în administrația locală din 2008 ca viceprimar și din 2016 ca primar! Niciodată localitatea Păuşeşti nu a fost sprijinită de către Consiliul Judeţean Vâlcea sau Guvernul României ca în perioada 2016-2019! Obiectivele distruse de calamitățile din 2014 (trei poduri și două punți pietonale, drumurile aproape în întregime) sunt astăzi reconstruite!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here