Olt: Hoți urmăriți internațional de autoritățile spaniole, prinși și arestați în Balș

0
Percheziții în județul Vâlcea și municipiul Craiova într-un dosar de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri
imagine - ARHIVĂ

Joi, 17 iulie 2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Balș și Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, au executat o acțiune, pe raza orașului Balș, ocazie cu care au fost identificați patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani, toți din oraşul Balş, pe numele acestora existând mandate de arestare preventivă, emise de autoritățile Spaniole, solicitându-se arestarea în vederea predării către autoritățile judiciare ale acestui stat.

Aceștia, în perioada 2018-2019, ar fi sustras 32 de autovehicule de pe raza statului Spaniol pe care le-au folosit în vederea comiterii de furturi din locuințe sau societăți comerciale, după săvârșirea faptelor revenind în țară.

Persoanele depistate au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, judeţul Dolj, care a dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Balș și jandarmi din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Balș.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here