Președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, solicită măsuri în cazul recent mediatizat, al asistentei medicale cu limbaj agresiv

0
Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin

Urmare a materialelor apărute în presă, cu privire la limbajul total nepotrivit al cadrului medical de la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, face următoarele precizări:

Am rămas consternat de limbajul cadrului medical, la patul pacientei! Dezaprob întru totul un astfel de comportament al personalului medical, cu atât mai mult cu cât asistenta i s-a adresat unei minore aflată în stare post-operatorie. Cer, de urgență, managerului Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, să ia măsurile ce se impun în cazul angajatei respective și vreau să îi asigur pe mehedințeni că nu tolerez un astfel de comportament din partea personalului medical la adresa pacienților.

Cer scuze, personal, familiei pacientei și îi doresc recuperare cât mai rapidă victimei și așa în suferință, care a fost nevoită să asculte acele cuvinte deloc încurajatoare, cum ne-am aștepta să primească bolnavii, din partea cadrelor medicale!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here