GRENERG – Comunicat de Presă

0
Comunicat DSP Olt cu privire la cazul din Spitalul Orăşenesc Corabia, mediatizat recent

Odată cu liberalizarea pieţii de energie company precum mai multe companii noi de furnizare au început să bată pe la uşile clienţilor cu oferte tot mai atractive şi reduceri de 20%, 30% chiar şi de 50% la factura de energie sau gaz. Totuși, în spatele agenților înarmaţi cu ecuson şi pix, se ascunde cu totul altceva.

În judeţul Bacău clienţii au fost ademeniţi chiar cu plata banilor înapoi plătiţi în mod eronat pentru facturile greşite trimise de către Eon Energie. Iată ce ne relatează dl. Rancu Dumitru, un client care a fost vizitat de un aşa numit „inspector EON”

A fost la mine o doamnă care a zis că este inspectoare şi că verifică dacă EON a făcut facturile corecte, că am fost minţit şi mi s-a pus tot timpul mai mult consum pe factură şi că o să primesc banii înapoi care i-am plătit în plus.

Mi-a cerut să îi aduc o factură, a citit contorul şi apoi a cerut altă factură să îi aduc. Nu am înţeles atunci că este de la altă firmă. Sunt nişte mincinoşi! Trimit oameni pe teren să ne păcălească! 

Echipa de agenţi a companiei Energia Gas & Power nu poartă la ei decât o banală legitimaţie pe care cu litere mici scrie cine sunt şi unde lucrează. În haine civile şi cu o strategie agresivă se recomandă din partea EON pentru a obţine datele persoanelor respectiv pentru a face poză la buletin şi facturi.

În dată de 12.06.2019, un agent de teren de la firma Energia Gas & Power s-a deplasat în localitatea Oniscani, nr 122, jud. Bacău, menţionând că reprezintă acelaşi furnizor pe care îl avem în prezent, şi anume E-on Energie, că preţul se va modifica (ieftin) şi că este necesar să semneze pentru realizarea acestui fapt.

Nu intru în detalii deoarece sunt convinsă că dumnealor ştiu perfect ce se întâmplă pe teren, însă vă spun atât: titularul nu era acasă la acel moment, se poate dovedi oricând acest lucru, a semnat o altă persoană contractul care era şi în cârje şi suferind de alte boli despre care prefer să nu vorbesc!” ne relatează doamna Iacob Ioana.

Administratorul companiei, dl. Matteo Ballarin nu a putut fi contactat telefonic pentru a răspunde despre aceste abuzuri şi despre strategia de vânzări pe care a ales să o aplice. Acţionarii companiei sunt ambii externi, mai exact Europe Energy Spa din Italia şi  New Energy Trading din Elveţia, condusă de dl. Svetislav Bulatovic. Dat fiind acest fapt, pentru clienţii păcăliţi este aproape imposibil să discute cu cineva în putere de a mai face ceva după ce contractul a fost deja semnat.

Atragem atenţia autorităţilor ANRE, ANPC care deşi au fost semnalate cu zeci de apeluri, se pare că oficialii companiei au găsit o modalitate de a linişti apele și a continua mai departe cu aceste abuzuri împotriva celor mai slab informaţi.

SC GRENERG SRL

                             

 

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here