Dolj: Scandal în Pleșoi, la Milovan – doi tineri au fost reținuți de polițiști

0

În noaptea de 14 august 2019, polițiști din cadrul Secției 2 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Pleșoi, pe o stradă din satul Milovan, are loc o altercație între mai multe persoane. La fața locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliției Municipiului Craiova, precum și luptători din cadrul SAS, care au restabilit ordinea publică.

Poliţiştii doljeni au demarat cercetările și au stabilit faptul că între 3 tineri, pe de o parte și membrii unei familii, pe de altă parte, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia persoanele implicate s-au lovit reciproc și au provocat avarii unui autovehicul.

În urma conflictului 2 femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și alte 7 persoane, cu vârste de până la 35 de ani, printre care se afla și un minor de 14 ani, au fost conduse la sediul unității de poliţie.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, în urma probatoriului administrat în cauză, fata de 2 tineri de 19 și 22 de ani a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine aceștia să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here