Vâlcea: Acțiuni organizate de polițiști pentru menținerea unui climat optim de siguranță publică

0
Braconier din Calafat reținut de polițiștii

Joi, 22 august 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, oprind pentru control 65 de autovehicule, fiind aplicate 13 sancțiuni contravenționale conform OUG nr. 195/2002, 1 sancțiune contravențională conform Lg. 61/1991, în valoare totală de 3390 lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 2 conducători auto și au ridicat 1 certificat de înmatriculare.

Vineri, 23 august 2019, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control pe  bulevardul Tineretului, un auto înmatriculat în Germania, condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul în cauză figurează ca radiat din circulație de către autoritățile din Germania.

Pe numele bărbatului oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here