Bărbat din Craiova dat dispărut de soție – a plecat de acasă și nu a mai revenit

0
Fistogeanu Nicolae

Luni, 26 august 2019, poliţişti din cadrul Secția 5 Poliție Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că soțul său, Fistogeanu Nicolae, zis ”Neamţu”, în vârstă de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 24 august 2019 şi nu a mai revenit până în prezent.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a mai plecat voluntar de la domiciliu în repetate rânduri, revenind după o zi sau două.

Semnalmente: 1,72 m, greutate aproximativ 85 – 90 kg, față ovală, păr blond, tuns scurt, ochi albaştri, pe braţul drept are un tatuaj reprezentând un ochi, iar pe piept un tatuaj reprezentând un pui de leu.

În momentul plecării purta un tricou alb cu flori albastre, pantaloni scurţi de culoare albă şi ochelari de soare maro.

Persoanele care pot da informaţii despre bărbat sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Informații actualizate

Marți, 27 august 2019, poliţişti din cadrul Secţiilor 4 şi 5 Poliţie Craiova l-au identificat pe bărbat, în trafic, pe Calea București, la volanul unui autoturism. Poliţiştii au constatat faptul că bărbatul identificat era căutat, în urma unei sesizări a soţiei acestuia.

Fistogeanu Nicolae a declarat că pe timpul cât a lipsit de la domiciliu nu a fost victima vreunei infracțiuni.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here