Caravana Smart City – Etapa 2.0, Craiova, 11 septembrie 2019

0

Miercuri, 11 septembrie 2019, Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, împreună cu Primăria Municipiului Craiova, organizează cea de-a opta etapă a Caravanei Smart City 2.0 – Implementarea. Acesta este unicul program de promovare a conceptelor Smart City și de informare a factorilor decidenți cu privire la noile tehnologii, a modalităților de implementare și mai ales a oportunităților de finanțare a acestora.

La eveniment vor participa primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu, care va discuta despre proiectele de tip Smart City implementate sau în curs de implementare și despre planurile de viitor ale orașului, administratorul public al Primăriei Sectorului 4 din București, Ioan Gâf-Deac, care va prezenta exemple de bune practici în domeniul Smart City pentru comunitățile locale urbane și companii de top ca Orange, Asecco sau Ramboll vor prezenta soluții tehnologice concrete, menite să îmbunătățească viața cetățenilor și să optimizeze resursele orașului.

Programul Caravana Smart City, organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei. Până în prezent, programul a parcurs peste 10.000 km și a reunit peste 1500 decidenți și profesioniști ai administrației publice.

Următoarele opriri ale caravanei vor avea loc la Constanța, Brașov și București.

Participarea reprezentanților instituțiilor publice este gratuită.

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM) este principala organizație a Industriei Smart City din România, având ca obiectiv principal dezvoltarea comunităților creativ-inteligente din țară. Organizația se bucură de recunoaștere internațională, fiind membră în diferite organizații, comisii consultative, grupuri de lucru și este partener în programe naționale și internaționale alături de cele mai importante corporații implicate în proiecte de Smart City.

Partenerii instituționali: Guvernul României – Ministerul Energiei, Primaria Municipiului Craiova, CNMR, Institutul de Studii Liberale, Clusterul Start Inovare.

Parteneri: First Bank, Dell EMC, Asseco SEE, Microsoft, Orange, Ramboll, Dewatering & Silent Piling, Novitas 3D City, BMF Grup, Sky Park Systems, E-Government Solutions.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here