Mehedinți: Trei tineri din Bălăcița acuzați de viol și complicitate la viol, arestați pentru 30 de zile

0

Marți, 10 septembrie 2019,în jurul orei 13.30, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată la 112 de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care a afirmat că este urmărită de trei tineri pe care nu îi cunoaște.

La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, județul Mehedinți, atât apelanta cât și aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate.

Fata a fost examinată medico-legal, iar după concluziile raportului a fost dispusă reţinerea celor trei tineri.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol, și viol, cei trei fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mehedinți.

Miercuri, 11 septembrie 2019, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. Cei trei tineri au primit mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzați pentru viol și complicitate la viol.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here