Votează municipiul CRAIOVA

0

Craiova este orașul care ocupă locul 4 in Topul alcătuit de UrbanizeHub, cu o absorbție bună a fondurilor europene. De asemenea este orașul care  are un indice de magnetism ce îl plasează pe locul 12 în România, conform Băncii Mondiale.

Conform aceleiași surse, Craiova este orașul care se află pe locul 4 din România la creșterea PIB pe cap de locuitor între 2000 si 2013. Dacă sunteți din Craiova, vă puteți  implica acum în dezvoltarea orașului prin votarea celor mai importante proiecte.

Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

În continuare, sunteți invitați să vă implicați în ierarhizarea acestor proiecte prin completarea acestui scurt chestionar. Pentru ierarhizare țineți cursorul apăsat pe numele proiectului și trageți în sus, respectiv în jos, până ajungeți la poziția dorită, începând cu locul 1 pentru cel mai important proiect.​

Votați AICI

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here