Dolj: Tânăr din Filiaşi, dat dispărut de familie – a plecat de acasă și nu a mai revenit

0

Luni, 23 septembrie 2019, un bărbat din Filiași a sesizat faptul că, în cursul zilei de duminică – 22 septembrie, fiul său, Tănase Petrişor, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu, împreună cu alte două persoane, susţinând că se duce la muncă, într-o localitate din apropierea municipiului Craiova, fără a specifica numele acesteia. Familia tânărului a precizat faptul că acesta nu are asupra sa telefon mobil.

Semnalmente lui Tănase Petrişor: înălțime 1,60 metri, păr şaten, tuns scurt, constituție astenică. La data dispariţiei acesta purta pantaloni de culoare albastră, pulover negru şi pantofi sport albi, cu dungi negre.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare în vederea depistării tânărului, acesta fiind dat în urmărire. Persoanele care dețin informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Informații actualizate

Tânărul căutat a fost găsit de poliţişti în localitatea de domiciliu, acesta declarând că se întoarce de la muncă. În perioada cât a fost plecat, tânărul spune că a muncit într-o hală din comuna Coşoveni şi nu a fost victima vreunei infracţiuni. Tânărul a fost încredinţat familiei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here