Ziua persoanelor vârstnice, sărbătorită în avans la Prunișor – la eveniment a participat președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu

0

Ziua persoanelor vârstnice, sărbătorită în data de 1 octombrie a fost marcată în avans, duminică, 29 septembrie 2019, în comuna Prunișor. Primarul Nandi Covlea și Consiliul Local le-au oferit pensionarilor din comună un spectacol artistic susținut de Ansamblul “Danubius” al Centrului Cultural Nichita Stănescu la Căminul Cultural din comună. Tot cu această ocazie, au fost felicitate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, pentru prețuirea reciprocă, iubirea și înțelepciunea cu care au depășit greutățile de peste ani.

Am întâlnit acolo oameni ale căror experiențe pot fi oricând un exemplu pentru cei mai tineri. I-am asigurat totodată, de grija totală a Guvernului României pentru bunăstarea domniilor lor prin asigurarea unor pensii decente după o viață de muncă! I-am felicitat personal pe vârstnicii din Prunișor și le doresc multă sănătate și împliniri alături de nepoți și chiar strănepoți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here