NEPI Rockcastle va construi cel mai nou mall din regiunea Olteniei, Promenada Craiova

0
Imagine exemplificativă: Promenada Mall București

NEPI Rockcastle bugetează 110 milioane euro pentru cel mai nou mall din regiunea Olteniei, Promenada Craiova

NEPI Rockcastle anunță că a finalizat achiziția unui teren de aproximativ 200.000 mp în Craiova, pe Calea Severinului, unde intenționează să construiască unul dintre cele mai mari proiecte de retail din zona Olteniei.

Valoarea investiției totale este estimată la aproximativ 110 milioane euro, iar lucrările de construcție vor demara după obținerea tuturor avizelor necesare.

Ne bucurăm să anunțăm această investiție, pentru că avem semnale că mai bine de 400.000 de români din zona de sud-vest a țării așteaptă un astfel de proiect, cum va fi Promenada Craiova. Dorim să oferim vizitatorilor noștri o experiență completă de cumpărături şi divertisment, cu branduri naţionale şi internaţionale, multe dintre acestea venind în premieră în Craiova, iar conceptul va fi unul cu totul deosebit, realizat după ultimele standarde europene în retail. Ne extindem astfel portofoliul în zona Olteniei și încurajăm dezvoltarea economiei locale prin investiții și crearea de noi locuri de muncă”, a declarat Alex Morar, CEO NEPI Rockcastle.

Mall-ul Promenada Craiova va avea o suprafață de 70.000 mp închiriabili, cu o capacitate de peste 150 de magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, servicii, restaurante și cafenele.

Proiectul de retail, situat în apropierea arterei rutiere principale a orașului și în vecinătatea celui mai mare cartier rezidențial, va găzdui printre ancorele principale un hypermarket, un cinema și un  magazin de bricolaj Dedeman.

Proiectul include și construirea de către NEPI Rockcastle a unei șosele de legătură între Calea Severinului și Strada Râului, având 2 benzi pe sens, fapt care va avea o contribuție importantă la dezvoltarea infrastructurii din zonă.

Termenul de finalizare a lucrărilor pentru mall-ul Promenada Craiova este estimat la trimestrul 4 din 2021.

Despre NEPI Rockcastle 

NEPI Rockcastle este principalul grup de investiții și dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est.  Grupul deține un portofoliu de proprietăți excepționale, având o poziție dominantă în România, Polonia și Slovacia și o prezență puternică în Croația, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Serbia și Lituania. Acțiunile NEPI Rockcastle sunt listate la Bursa de Valori Johannesburg Limited (JSE), Euronext Amsterdam și A2X, iar obligațiunile sale sunt listate la Bursa din Irlanda și la Bursa de Valori București.Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall București, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanta, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here