Dolj: Bărbat mort într-o încăierare violentă izbucnită în comuna Unirea

0
Dolj: Crimă în Daneți – bărbat înjunghiat, găsit mort în locuința sa
imagine - ARHIVĂ

În noaptea de 22 iunie 2020, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea. Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele date stabilindu-se faptul că între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente.

În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani a decedat.

Având în vederea cele constatate, în cauză a fost formată o echipă complexă de cercetare a evenimentului, alcătuită din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Calafat, care desfăşoară activităţile investigative sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că altercaţia ar fi pornit de la un conflict mai vechi, existent între cele două grupuri. Un tânăr de 22 de ani, depusese înainte cu puţin timp de izbucnirea conflictului o plângere pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, împotriva unui bărbat de 30 de ani, ambii fiind implicaţi în altercaţie.

În cursul zilei de marți, 23 iunie 2020, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 şi 49 de ani, toţi din Unirea, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, aceştia fiind bănuiţi că ar fi participat la altercaţia din noaptea de 22 iunie 2020.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea nemijlocită a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here