Gorj: Adolescentă de 16 ani din Bălești, dată dispărută de familie

0

Marți, 12 noiembrie 2019, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 48 ani, din comuna Băleşti, cu privire la faptul că în cursul zilei de luni, 11 noiembrie 2019, fiica sa minoră, Dezrobitu Florentina, de 16 ani, din aceeaşi localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că fata este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1.60 metri, greutate 45 kg, păr șaten prins coc, ochii căprui, faţa ovală, ten închis, constituție atletică. La plecare era îmbrăcată cu pantaloni din material stofă de culoare negru, geacă culoare neagră, iar în picioare purta încălțăminte pantof sport de culoare albă.

Fata a fost pusă în urmărire naţională, iar persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate sa sune la numărul unic de urgență 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here