Black Friday la sisteme de securitate – Atu Tech oferă reduceri de până la 55% la peste 60.000 de produse

0
 • Atu Tech (a2t.ro) organizează Black Friday pe 15 noiembrie
 • Kituri complete de supraveghere video la 699,99 lei

Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri, intră în Black Friday și oferă reduceri la peste 60.000 de produse, din categorii precum supraveghere video, alarme, detecție incendiu, automatizări de porți, interfoane și videointerfoane, control acces, sonorizare, accesorii CCTV și rețelistică.

Cel mai mare magazin online de sisteme de securitate dă startul reducerilor de Black Friday pe 15 noiembrie, la miezul nopții, și timp de 72 de ore, le oferă clienților produse cu discount-uri de până la 55%.

De Black Friday 2019, clienții Atu Tech (a2t.ro) pot cumpăra la prețuri semnificativ mai mici kituri complete de supraveghere video: 699,99 lei pentru un kit complet de supraveghere video, cu 4 camere de exterior, rezoluție de 4MP Lite, sursă de alimentare, cablaj pentru 100 de metri și HDD de 1TB.

Printre brandurile cu cele mai mari discount-uri de Black Friday se află Safer, brand românesc, cu cea mai variată gamă de produse de supraveghere video, și Dahua.

Cele mai importante reduceri pe categorii:

Supraveghere video

 • Camera de supraveghere 5 MP, pentru exterior, cu infraroșu la 20 metri – 49,99 lei
 • Camera IP wireless SAFER, FULL HD – 169,99 lei

Alarme marca Heyi

 • Sistem de alarmă wireless HY-W21, 2 zone, Android/IOS, PSTN, TCP/IP, la doar 339,99 lei

Automatizări de porți – pentru porți batante, culisante și de garaj.  

 • BEST DEAL pentru motor automatizare poarta culisantă Linomatik + 2 telecomenzi și garanție extinsă de 3 ani – 599,99 lei
 • BEST DEAL pentru porți culisante – automatizare poartă culisantă 600KG Linomatik – 699,99 lei
 • BEST DEAL pentru porți batante: automatizare poartă batantă 2×2 metri, 200kg –1199,99 lei
 • BEST DEAL pentru automatizări uși de garaj – 499,99 lei

Interfoane și videointerfoane

 • Videointerfon Safer, cu control acces și monitor de 7 inci – 499,99 lei
 • Kit complet interfonie scară de bloc ELECTRA pentru 10 apartamente – 999,99 lei

Control acces

 • Yală inteligentă WiFi cu acces remote pentru unități de cazare în regim hotelier – 999,99 lei

Sonorizare

Amplificatoare și difuzoare pentru sisteme de tip PUBLIC ADRESS:

 • Difuzoare de la 49,99 lei
 • Amplificatoare de la 499,99 lei

Accesorii CCTV și rețelistică

 • HDD 1 TB, Seagate surveillance la doar 169,99 lei

Pentru evenimentul de Black Friday 2019 am investit în infrastructura site-ului, în servere și în alte resurse care să ne asigure o bună funcționare a site-ului. Am pregătit stocuri dedicate, pentru care am negociat prețuri speciale de achiziție,  pentru a fi cât mai competitivi din acest punct de vedere. Noutatea din acest an o reprezintă faptul că vom avea reduceri substanțiale și pentru produsele de supraveghere video cu rezoluții mari, mai actuale ca tehnologie, pentru că ne dorim să punem la dispoziția clienților, în Black Friday, nu numai oferte de tip lichidări de stoc sau reduceri la produse din gamele medii, dar și oferte atractive pentru stocurile noi”, spune Sorin Felea, director Atu Tech (a2t.ro).

Cât privește partea de servicii, de Black Friday, Atu Tech oferă consiliere telefonică gratuită înainte de achiziție, suport tehnic gratuit după achiziție, drept de retur 30 de zile și oferă acces la o rețea națională de peste 600 de instalatori autorizați, în cea mai extinsă rețea de instalatori parteneri din România, care pot asigura partea de montaj.

Pentru anul acesta, de Black Friday, Atu Tech (a2t.ro) estimează o creștere a vânzărilor cu aproximativ 20% comparativ cu campania de Black Friday de anul trecut, care a generat peste 6% din vânzările totale ale companiei din 2018.

Despre Atu Tech (a2t.ro)

Atu Tech (a2t.ro) este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania, înființată in 2011, are sediul în Sibiu și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 7,5 milioane de dolari. Magazinul online A2T.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here