Restricții de circulație rutieră în vederea organizării și desfășurării spectacolului de Revelion Craiova 2020

0

Primăria Municipiului Craiova anunţă că se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi, în vederea organizării și desfășurării spectacolului de Revelion Craiova 2020, după cum urmează:

Începând cu data de 29 decembrie 2019, ora 22.00, până în data de 2 ianuarie 2020, ora 00.00, se va închide circulaţia rutieră pe strada A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Arieş şi intersecţia cu strada Romul.

Începând cu data de 31 decembrie 2019, ora 17.00, până în data de 2 ianuarie 2020, ora 00.00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

  • strada Popa Şapcă;
  • strada A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Romul şi intersecţia cu str. Unirii;
  • strada Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Mihai Viteazul şi intersecţia cu strada A.I. Cuza.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

Primăria Municipiului Craiova solicită conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here