PLUS Dolj a finalizat perioada de campanie internă pentru alegerile locale

0

Filiala Județeană Dolj a Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS Dolj) a finalizat perioada de campanie internă pentru alegerile locale, în cadrul căreia au avut loc 6 rânduri de dezbateri, deschise tuturor membrilor PLUS, membrilor USR și simpatizanților din afara celor două partide.

Suntem singurul partid care a organizat dezbateri vii, unde persoane din partid si din afara lui au avut oportunitatea să cunoască toți candidații PLUS și să le adreseze întrebări.

În zilele următoare, vor avea loc procedura internă de vot și analiza finală a candidaților de către Biroul Județean – în urma cărora va rezulta lista finală a candidaților din partea PLUS Dolj.

PLUS va participa – atât în Dolj, cât și peste tot în țară – la alegerile locale împreună cu partenerii de alianță din USR, așa cum a și fost anunțat în mod constant. Lista finală a Alianței va cuprinde candidați din cele două partide, selectați în baza unei proceduri comune, care să respecte criteriile de integritate ale ambelor partide.

Ne-am propus să contribuim cu oameni de valoare, onești și dedicați administrației locale. Suntem convinși că vom reuși acest lucru.

Biroul Județean PLUS Dolj

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here