Culturi de cannabis descoperite în județul Dolj

0

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate împreună cu procurorii DIICOT din Craiova au descoperit două culturi de cannabis indoor. Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de trafic și deținere de droguri de risc.

Luni, 17 februarie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară în județul Dolj, la locații folosite de un bărbat, de 31 de ani, din județul Dolj.

Cel în cauză este bănuit că, începând cu luna noiembrie 2019, ar fi înființat două culturi de cannabis indoor în scopul desfășurării de activități de trafic de droguri.

Astfel, în urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat 90 de ghivece în care se aflau plante de cannabis, două instalatii complet utilate folosite la întreținerea culturilor, 150 de grame de cannabis, precum și materiale și ustensile folosite la prepararea și consumul de droguri de risc.

Cel în cauză a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Dolj a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De asemenea, la activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here