Contrabandiști depistați în trafic de polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cu 179.800 de țigarete fără marcaj fiscal

0

Polițiștii din Dolj au indisponibilizat aproape 180.000 de țigarete netimbrate, 64.000 de lei și un autovehicul cu care erau transportate ilegal bunurile accizabile, în urma unui control în trafic. 2 bărbați au fost reținuți pentru contrabandă.

Luni, 11 septembrie 2017, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au depistat, în trafic, doi bărbați, de 37 și 38 de ani, din municipiul Craiova, care ar fi transportat ilegal țigarete netimbrate.

În urma verificării vehicului, într-un compartiment ascuns au fost descoperite 179.800 de țigarete fără marcaj fiscal, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și 64.000 de lei. Bunurile accizabile au fost ridicate în vederea confiscării și au fost predate Direcției Regională Vamală Craiova.

De asemenea, s-a dispus confiscarea celor 64.000 de lei și indisponibilizarea autovehiculului cu care s-a efectuat transportul. Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat urmează să fie stabilit.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here