Un jandarm doljean participă la Ultramaratonul „AUTISM24HMareaNeagră”

0

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, plutonier major Cicea Lucian, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, va lua startul la ultramaratonul „AUTISM24HMareaNeagră”, eveniment ce va avea loc în Parcul „Nicolae Romanescu”, din Craiova şi va alerga 24 de ore în sprijinul copiilor cu autism.

Este incredibil cum o activitate  ca alergatul te face să vezi de câte resurse dispui şi că ele au nevoie doar de un imbold pentru a ieşi la suprafaţă şi a acţiona.

Deși nu multă lume înțelege ce înseamnă să alergi, nimic nu este mai frumos decât să ajungi la linia de finish, alături de ceilalți alergători. Efortul este unul extraordinar, greu de descris în cuvinte, în timpul cursei vom împleti perseverența cu deznădejdea, kilometru după kilometru ne vom întâlni cu toate atuurile și slăbiciunile noastre, dar cunoscând nevoile acestor copiii cu autism, o să trecem linia de finish zâmbind și împăcați cu ideea că am putut ajuta această cauză. Fiecare persoană care aleargă și termină o astfel de cursă își scrie propria legendă“.

Plutonierul major Cicea Lucian își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj din anul 2006, este practicant de arte marțiale și a participat, de-a lungul timpului, la numeroase acțiuni de sprijin pentru persoanele aflate în situații dificile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here