Râmnicu Vâlcea: lucrări de amenajare cu dale elastice la treceri de cale ferată, pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi strada Mihai Eminescu

0

Primăria Râmnicu Vâlcea recomandă conducătorilor auto să evite trecerile de cale ferată de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi de pe strada Mihai Eminescu – încep lucrările de amenajare cu dale elastice!

Luni, 17 februarie 2020, s-au predat amplasamentele şi s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la amenajările cu dale elastice la trecerile de cale ferată de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi de pe strada Mihai Eminescu.

Conform contractelor încheiate cu executantul desemnat, Europan Prod SRL, lucrările urmează să dureze 45 de zile.

Până la instituirea restricţiilor de trafic auto, şoferii sunt rugaţi să evite cele două zone, traseele de ocolire fiind prin pasajul subteran Hervil şi pe pasajul suprateran Tudor Vladimirescu (în cazul lucrărilor care afectează bd. Nicolae Bălcescu) sau prin pasajele subterane Dacia şi Bogdan Amaru (în cazul lucrărilor de pe str. Mihai Eminescu).

În prima parte a anului 2018, Primăria municipiului a amenajat cu dale elastice trecerea de cale ferată de pe strada Gib Mihăescu, printre beneficiile obţinute în urma investiţiei numărându-se fluidizarea traficului auto, confort şi siguranţă în traversarea zonei, precum şi un nivel de zgomot redus semnificativ.

O altă lucrare similară avută în vedere de Primăria municipului este cea care vizează trecerea la nivel cu calea ferată uzinală de pe str. Copăcelu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here