Eliza Samara are tablou cu ea campioană!

0

Eliza Samara a imortalizat cel mai important moment din carieră: și-a comandat un tablou cu ea în momentul în care a devenit Campioană Europeană la simplu: se întâmpla la Ekaterinburg în 2015.

Samara și colegele ei din echipa de tenis de masă a României sunt una dintre speranțe noastre la câștigarea unei medalii la Tokyo. Pentru sportiva din Constanța este a patra participare la Jocurile Olimpice.

Dacă ar ieși medalia ți-ai dori și mai mult. Nu poți să te mulțumești doar cu o medalie și automat vrei mai mult și la anul și la anul” – Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

2015 anul Samarei

Sportiva își amintește de cel mai frumos moment din cariera ei! A fost atât de emoționată și de fericită, încât și-a comandat un tablou cu ea în momentul  în care a devenit campioană europeană la simplu, în 2015, la Ekaterinburg.

 “Acolo a fost momentul meu, acolo simțeam că pot să ies locul întâi. Am vorbit cu un pictor să îmi realizeze un tablou. Mi-a zis că o să  iasă foarte bine, i-a luat cred că vreo 4 zile” – Eliza Samara.

Domnul de 101 ani și dorința împlinită

Samara rememorează o întâmplare petrecută cu două luni înainte de europenele de la Ekaterinburg.

Am fost în Bali și era o peșteră cu șerpi și era un domn mai în vârstă, 101 ani și mi-a zis că dacă îi ating și pun un dolar, nu mai mult mi se va îndeplini o dorință”  – Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

 “Nu credeam că o să îmi iasă , hai să pun acolo , pun mâna pe el și aia e. Și după două luni de zile mi s-a îndeplinit dorința să ies locul întâi” – Eliza Samara.

O place mult pe Serena

Chiar dacă este expertă în tenisul de masa, Eliza recunoaște că o simpatizează mult pe Serena Williams. Sportiva are și un regret!

Îmi pare rău că la Rio, în Satul Olimpic, nu m-am dus să fac poze cu ea. Era înconjurată de garzi de corp. Acum nu aș mai rata ocazia. O admir mult!” – Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

Eliza Samara va participa în perioada 28 februarie-1 martie la Campionatele Naționale de tenis de masă care vor avea loc la București.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here