Adolescentă din Țânțăreni răpită de pe stradă – trei bărbați au ajuns în arestul IPJ Gorj

0
imagine - ARHIVĂ

Duminică, 26 mai 2019, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Țânțăreni, despre faptul că persoane necunoscute a luat-o cu forța pe fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani și au plecat cu un autoturism spre județul Dolj.

Având în vedere cele sesizate, la nivelul IPJ Gorj a fost constituită o echipa operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj și Poliției Orașului Târgu Cărbunești, care, din cercetările efectuate în cauză, au reușit cu operativitate identificarea, atât a fetei, cât și a celor cinci bănuiți, fiind trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 32 de ani și doi minori, de 15, respectiv 17 ani, toți din comuna Tânțăreni.

Luni, 27 mai 2019, polițiștii au continuat urmărirea penală față de cele cinci persoane de sex masculin, iar față de cei trei bărbați, de 28, 29, respectiv 32 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei. Marți, 28 mai 2019, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here