Dolj: Hoți identificați de polițiști

0

Marți, 25 februarie 2020, polițiști din cadrul Secției 2 poliție Rurală Breasta au identificat un tânăr de 24 de ani, din Predești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 1-12 februarie 2020, cel în cauză ar fi pătruns în locuința unui bărbat din Predești, de unde a furat mai multe bunuri de uz caznic.

O parte din prejudiciu a fost recuperată de polițiști, iar în cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii furt calificat. 

Tot marți, 25 februarie 2020, polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bîrca au identificat 2 bărbați de 29 și 41 de ani, din Giurgița, care în noaptea de 22 spre 23 februarie 2020, au pătruns în locuința unui bărbat din Giurgița. Aceștia au sustras o capră și un câine din gospodăria persoanei vătămate.

Animalele au fost recuperate și restituite de polițiști, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

În cursul aceleiaşi zile, 25 februarie 2020, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de către un bărbat de 20 de ani, din comuna Leu, cu privire la faptul că acesta şi-a lăsat autoturismul parcat in comuna Moţăţei în data de 10 februarie 2020, iar când a revenit la acesta, a constatat că de pe vehicul au fost furate mai multe componente şi a fost adus în stare de degradare.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, în urma informaţiilor obţinute, au stabilit că autorii sunt 3 tineri din Galicea Mare, de 17,18, respectiv 19 ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt si distrugere.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here