Vâlcea: Un bucureștean și un moldovean au făcut echipă și au venit la furat în Horezu

0
Imagine sugestivă din ARHIVĂ

Duminică, 27 septembrie 2020, la ora 01.00, jandarmii din Horezu au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la un furt care a avut loc pe raza orașului.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În fapt, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o societate comercială de unde au sustras o sumă de bani.

În baza semnalmentelor oferite de administratorulul societății și în urma vizionarii imaginilor de pe sistemul de supraveghere video, jandarmii au plecat în căutarea a doi tineri. În aproximativ 15 minute, în autogara de pe raza orașului, jandarmii au identificat două persoane care corespundeau semnalmentelor, iar la vederea jandarmilor aceștia au luat-o la fugă.

La somarea jandarmilor aceștia s-au oprit, iar în urma legitimării s-a constatat că cei doi tineri, au vârstele cuprinse între 16-17 ani, unul având domiciliul in județul Vasului și unul în municipiul București.

Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Horezu unde au recunoscut faptul că au furat din magazin suma de 200 lei, precum și faptul că la o oră anterioară au sustras din alt spațiu comercial 8 telefoane mobile de diferite mărci.

Jandarmii au întocmit actele de constatare a infracțiunii flagrante, acestea fiind predate organelor în drept pentru continuarea cercetărilor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here