Dolj: Reținuți de polițiști pentru infracțiuni de furt

0

În cursul zilei de joi, 12 martie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați cu privire la mai multe furturi comise pe raza localității Rojiște. Polițiștii au demarat cercetările și au identificat un bărbat de 28 de ani, din Rojiște, bănuit de comiterea faptelor respective.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit că, în cursul nopții de 11 spre 12 martie, bărbatul de 28 de ani, ar fi sustras două aparate radio CD din două autovehicule parcate pe raza localității Rojiște și un autoturism, parcat în curtea unei alte persoane, din aceeași localitate.

Bărbatul, care nu deține permis de conducere, ar fi condus autoturismul sustras până în localitatea Gighera, unde l-a ascuns într-o curte. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit persoanelor vătămate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cadrul căruia se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Tot joi, 12 martie 2020, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 15 ani, din Craiova, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt dintr-un autoturism.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 13 februarie 2020, cel în cauză ar fi spart geamul din dreapta spate al unui autoturism, parcat în faţa unui imobil din Craiova, de unde ar fi sustras o geantă de damă, producând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

Având în vedere probele administrate în cauză, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de tânărul respectiv, urmând ca, în cursul acestei zile, acesta să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here