Percheziții în Olt și Dolj – patru bărbați reținuți pentru un furt din locuință

0

Vineri, 13 martie 2020, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au reținut pentru 24 de ore 4 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani, din județele Dolj și Olt, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Inițial, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în ziua de 8 martie 2020, persoane necunoscute au pătruns într-un apartament situat la parterului unui bloc din Pielești, prin forțarea geamului de la baie, iar din interior au sustras suma de 10.000 lei, 2.000 euro, precum și mai multe bijuterii și ceasuri.

În cauză, polițiștii au demarat cercetările pentru infracțiunea de furt calificat, iar la data de 13 martie 2020, aceștia au efectuat 3 percheziții domiciliare în Olt și Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea acestei fapte.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au reținut pentru 24 de ore, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani, din Craiova și comunele Fărcașele și Stoenești, cu privire la care existau indicii că ar fi comis sau participat la comiterea infracțiunii de furt calificat.

Ulterior, la data de 14 martie 2020, instanța a dispus măsura arestării preventive și a arestului la domiciliu față de 2 bărbați de 41 și 43 de ani, din Craiova și Stoenești.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unității de parchet competente, cu propunerile corespunzătoare.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here