Concurs de proiecte de cercetare medicală, pentru studiul noului virus SARS COV 2

0

Cercetarea privind noul coronavirus SARS-CoV-2 este cunoscut sau dinamic foarte mare la nivelul întregii lumi, inclusiv în România.

În acest context, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează un contract de proiectare de cercetare medicală, pentru studiul virusului noului SARS COV 2.

Concursul ”Parteneri în lupta cu COVID-19” este adresat comunității pentru cercetătorilor din România, îngrijire pentru a oferi teme de cercetare legată de limită efectelor pandemiei COVID-19.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va putea avea, prin Senatul Științific, poate crea proiecte de cercetare științifică pentru cercetare științifică medicală.

Proiectele selectează vor fi evaluate și validate pentru o echipă transdisciplinară, formată din experiențe în epidemiologie, virusologie și medicină inovativă.

Proiectele de cercetare pot avea aplicabilitate în diagnosticarea rapidă – prin teste de detecție virală, studii de laborator care se transmit umane și se transmit în mediu într-un SARS-CoV-2, noi compartimente de reproducere virală, terapie țintită, management epidemiologic și gestionare a gestionării a răspândirii.

Perioada deschisă pentru apel este 1 aprilie – 15 mai 2020.

Acest nou proiect al Senatului Științific este demersul cu grijă pentru a oferi informații similare pentru a contribui la crearea științelor și pentru cercetare, prin care există sus și promovarea valorilor românești.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here