Vâlcea: Polițiștii continuă acțiunile de verificare a măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare

0

Zilnic, pe raza județului Vâlcea, sunt constituite dispozitive de ordine și siguranță publică pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare, menținerea ordinii și liniștii publice și depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină.

Vineri, 10 aprilie 2020, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost oprit pentru control un autoturism în care se aflau doi tineri, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că cei doi nu dețin completate declarațiile pe proprie răspundere prevăzute de Ordonanțele Militare, fiindu-le adus la cunoștință faptul că, o să fie sancționați contravențional, iar procesele-verbale de constatare a contravenției urmând a fi comunicate la domiciliu, prin poștă.

Ulterior cei doi au completat declarații pe proprie răspundere și au refuzat să plece din punctul de control motivând că au avut declarațiile completate. Deoarece conducătorul autoturismului nu a respectat dispozițiile polițistului de a se pune în mișcare, față de acesta a fost luată măsura reținerii permisului de conducere.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here