Prefectura Olt: În evidenţa DSP Olt sunt 20 de cazuri confirmate cu infecţia Covid-19

0
Instituția Prefectului - Județul Olt

Prefectul de Olt, Florin Constantin Homorean, aduce precizări cu privire la existenţa celor 2 cazuri noi confirmate cu infecţia Covid-19 în judeţul Olt, astăzi, 25 aprilie 2020

În evidenţa Direcţiei de Sănătate Publică Olt sunt 20 de cazuri. Conform datelor Grupului de Comunicare Strategică primite de la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), în judeţul nostru sunt raportate 22 de cazuri.

Aceste cifre sunt diferite din cauza faptului că centralizarea și raportarea la INSP se reglează pe parcurs, întrucât este necesară procesarea datelor (atât în evidenţele INSP, cât şi în evidenţele DSP Olt).

Astfel că, dacă la nivel local sunt cu 2 cazuri mai puține, acest lucru se datorează faptului că fie este vorba despre atribuirea cazurilor de la un județ la altul, fie sunt cifre care nu au ajuns oficial în evidenţele de la nivel local (pentru că e vorba despre raportări directe din centrele de testare către INSP).

Prefect,
Florin Constantin Homorean

Persoane infectate cu noul coronavirus în Oltenia – 25 aprilie: 70 în Dolj, 31 în Gorj, 22 în Olt, 49 în Mehedinți, 23 în Vâlcea

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here