TBI Bank donează 62500 lei Spitalului Județean din Craiova pentru nevoile sistemului medical în contextul pandemiei de COVID-19

0

TBI Bank înțelege dimensiunea provocării cu care se confruntă toată lumea și conștientizează responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă pentru a se asigura că oamenii se vor putea baza în continuare pe ajutorul companiei în vremuri de dificultăți economice. Pandemia de COVID-19 a dus la o situație foarte dificilă în domeniul medical și sistemele de sănătate se confruntă cu probleme fără precedent în ceea ce privește echipamentele și angajații.

TBI Bank donează 62500 lei Spitalului Județean de Urgență Craiova, principalul spital din Craiova și din regiunea Olteniei, pentru acoperirea nevoilor neașteptate și a materialelor și echipamentelor medicale specifice necesare combaterii coronavirusului.

Adevărații eroi care lucrează non-stop în spitale, luptând împotriva coronavirusului, au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține și este impresionant felul în care societatea s-a mobilizat pentru a contribui în orice mod posibil. La TBI suntem conștienți de presiunea asupra medicilor în aceste vremuri, în special în orașele românești mai mici. Nu putem decât să sperăm că umila noastră donație poate ajuta la degrevarea lor de o parte din această presiune”, spune Florentina Mircea, Director Executiv la TBI Bank.

TBI Bank subliniază că obiectivul cel mai important este să asigure siguranța tuturor, de la clienții și angajații TBI până la familiile acestora și la întreaga societate în ansamblu. În contextul pandemiei de COVID-19, banca a luat toate măsurile pentru a asigura un mediu sigur pentru clienți și angajați, inclusiv furnizarea de dezinfectanți în noua agenție deschisă recent la Craiova, a unui program de lucru de acasă pentru cât mai mulți angajați și programe diferite pentru echipele care au nevoie să lucreze în birouri. TBI Bank dezinfectează periodic toate birourile și sucursalele, respectând îndrumările autorităților și recomandă canalele sale digitale pentru clienții care au nevoie să interacționeze cu banca.

Despre TBI Bank

TBI Bank este o instituție bancară adresată consumatorilor, companiilor mici și mijlocii și comercianților, cu operațiuni de creditare digitale și fizice, cu activități în Bulgaria, România, Germania, Suedia și Polonia. Parte din 4Finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor, TBI deține o rețea formată din 300 de agenții, o varietate de canale digitale și parteneri care numără peste 10.000 de puncte de vânzare și deservește peste un milion de clienți. Numai în 2019, compania a acordat peste 600.000 de împrumuturi. Modelul de afaceri de succes și atenția pentru client au ajutat TBI Bank să devină una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Bulgaria în ultimii 4 ani (Capital K10). Echipa TBI Bank, formată din profesioniști dedicați, se implică în dezvoltarea unui viitor bazat pe tehnologie, așa încât să devină creditorul digital de ultimă generație.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here