Segarcea: Bărbat reținut de polițiști pentru tâlhărie

0
Foto: ARHIVĂ

Luni, 4 mai 2020, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și conducerea unui vehicul fără permis.

În seara zilei de luni, 4 mai 2020, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un supermarket din localitate, un bărbat necunoscut a furat mai multe bunuri alimentare, iar la ieșirea din magazin a îmbrâncit angajații care îl opriseră, asigurându-și astfel scăparea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 36 de ani, din Segarcea, care a fost depistat prin localitate și condus la sediul poliției pentru cercetări.

Bunurile furate, în valoare de 100 de lei, au fost recuperate și restituite reprezentanților magazinului.

Din cercetările efectuate, polițiștii au mai stabilit faptul că cel în cauză ar fi condus un autoturism prin Segarcea, deși nu deținea permis pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere materialul probator administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore persoana în cauză, iar în cursul acestei zile bărbatul urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here