La Râmnicu Vâlcea polițiștii au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine

0

Marți, 12 mai 2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 81 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 20 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, cu o valoare de peste 8.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 176 de persoane și au fost reținute 5 permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Exemplu

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control pe b-dul Tineretului, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din municipiu. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here