Vâlcea: Weekend trist pentru vitezomani – polițiștii rutieri au lăsat fără permis de conducere 23 de conducători auto foarte grăbiți

0

Weekend-ul trecut polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe drumurile de pe raza județului Vâlcea, cu echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală.

Pe lângă acestea, au fost utilizate și aparatele etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 122 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor regimului rutier, sancțiuni cu o valoare de peste 57.000 lei, 67 din acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului rutier de viteză.

De asemenea, au fost reținute 33 de permise de conducere, 23 dintre acestea fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru conducerea sub influența alcoolului și 6 pentru alte abateri. Totodată au fost constatate și 8 infracțiuni le regimul rutier.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here