Jandarmeria Olt a organizat o acţiune pe linia prevederilor legale care interzic fumatul în locurile publice

0
imagine - ARHIVĂ

Luni, 29 octombrie 2018, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au organizat şi executat o acţiune în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pe linia respectării prevederilor Legii nr. 349 din 2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, cu modificările şi completările ulterioare.

Cu această ocazie, într-un interval de numai două ore, au fost constatate 6 contravenţii, fiind aplicate 4 amenzi în valoare de 100 lei fiecare şi 2 avertismente.

Reamintim faptul că în conformitate cu prevederile legale, este interzis fumatul în toate spaţiile publice închise, spaţiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, unităţile sanitare, de învăţământ, precum şi cele destinate protecţiei şi asistenţei copilului.

**********

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here