Examinarea psihologică a candidaţilor înscrişi la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” sesiunea 2020

0

Candidații  înscriși pentru a susține concurs de admitere la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza București, sesiunea 2020, vor susține marți, 28 iulie 2020, evaluarea psihologică. 

Conform precizărilor Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, în data de 28 iulie 2020, începând cu ora 08.30,  va avea loc examinarea psihologică a candidaţilor înscrişi la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, sesiunea 2020.

Candidaţii se vor prezenta în data de 28 iulie 2020, ora 08.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinţi, situat pe strada Portului, nr. 2 din Drobeta Turnu Severin.

Accesul în săli, este permis numai pe baza documentelor de identitate. Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate, instrumente de scris cu pastă sau cerneală albastră și mască de protecție în conformitate cu regulile în vigoare stabilite la nivel național, în vederea prevenirii răspândirii îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Informaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi – telefon 0252/311078 sau 0252/311079.

 

 

 

HOW TO CREATE A CARTOON CHARACTER WITH PHOTOMANIPULATION & RETOUCHING
TRANSFORMING PHOTOS OF REAL PEOPLE INTO CARICATURES
Photomanipulation + Retouching + Color Grading Tutorial

Iata cum poti sa transformi fotografiile in caricaturi. Click pe imagine!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here