Peste 60 de misiuni ale pompierilor mehedințeni în ultimele 24 de ore

0
Accident produs în localitatea Prunișor

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru salvarea victimelor a trei accidente rutiere, dar și a unui animal căzut într-un canal, precum și pentru îndepărtarea unui roi de gărgăuni, 46 de misiuni fiind pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

Totodată, paramedicii SMURD au acordat asistenţă medicală celor 11  persoane care au solicitat ajutorul, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Luni, 27 iulie 2020, cadrele ISU Mehedinți au continuat verificările pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și au executat o acțiune, fiind vizată o piață. Pompierii au urmărit și dacă sunt respectate măsurile de apărare împotriva incendiilor.

De asemenea, echipajele operative din cadrul ISU Mehedinți au efectuat 46 de misiuni, 16 dintre acestea pentru decontaminarea a 29 de ambulanțe SMURD și SAJ, dar și a autospecialei de transport personal și victime multiple (ATPVM), iar 30 pentru preluarea și transportul unor persoane care au necesitat îngrijiri medicale sau au fost plasate în carantină la domiciliu.

Pompierii mehedințeni au intervenit și pentru salvarea victimelor a trei accidente rutiere, în urma cărora patru persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ, fiind transportate la spital.

Unul dintre acestea a avut loc azi-noapte, la un accident produs în localitatea Prunișor, unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, iar pentru salvarea victimelor au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD. La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată în autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru extragerea acesteia. In accident au fost implicate patru persoane, doar trei dintre acestea necesitând îngrijiri medicale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here