Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu: Prefectul de Mehedinți, un impostor parașutat pe investițiile guvernului PSD!

0
Aladin Georgescu, președintele organizației PSD Mehedinți

Aladin Georgescu, președinte al organizației PSD Mehedinți și totodată, președinte al Consiliului Județean Mehedinți, îl trage de urechi pe Cristinel Pavel, prefectul județului Mehedinți.

Iată ce arată Aladin Georgescu într-o postare acidă pe Facebook:

Din fericire, mehedințenii știu foarte bine că faptele vorbesc despre calitatea unui om. Nu o spun eu, este o vorbă veche, perfect actuală pentru vremurile pe care le trăim!

De “calitatea” sa josnică de impostor vrea să ne convingă prefectul de Mehedinți care ia la pas investițiile realizate cu sprijinul și implicarea directă a Guvernului PSD în județ în ultimii patru ani.

Ne transmite zâmbind pe drumurile asfaltate de PSD în Șișești că se bucură de investițiile publice implementate aici! Ce grad al penibilului vrea să atingă acest individ când prin prezența lui acolo și le asumă!? El nu face vizite de lucru, face ședințe foto pe obiectivele de investiții ale PSD!

Ce făcea prefectul de Mehedinți când Guvernul PSD finanța investiții pentru aproape toate comunele din județ?! Vă spun eu! Nu mai știa cum să-și mai aranjeze posturi în organisme de stat cu salarii de top, la Institutul Național de Statistică și Consiliul Concurenței. N-a avut nicio preocupare pentru niciunul dintre cetățenii județului până acum, ci doar pentru el și membrii familiei sale pe care i-a angajat la stat în decurs de doar câteva luni.
Unde s-a fotografiat cel mai recent prefectul de Mehedinți?! Acolo unde PSD a investit peste 24 milioane lei printr-o colaborare foarte bună cu domnul primar, Marian Răducan, o sumă record pe care nu a adus-o niciun alt Guvern până acum. Banii au ajuns în 7 proiecte implementate deja, în sisteme de alimentare cu apă, în modernizarea și reabilitarea Liceului “Gh. Ionescu Șișești”, a Școlii Generale din Noapteșa, în construirea unei microstații de epurare și nu în ultimul rând, în modernizarea unor drumuri de interes local, toate din comuna Șișești.

Astăzi prefectul s-a fotografiat la Șișești… cine știe unde merge mâine… are investiții realizate de PSD, pe ales…

Guvernul PSD a implementat în județ investiții în valoare de 1,3 miliarde lei prin PNDL I și PNDL II, programe pe care partidul său, PNL, le-a blamat fără nicio ezitare!

Pe zi ce trece, depășiți o nouă treaptă a penibilului, domnule prefect!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here