Cereal Crunch ajunge la Craiova!

0

Cereal Crunch se deschide la Craiova – răsfăț cu cereale colorate, zilnic, în zona centrului vechi, pe strada Lipscani

Craiova se bucură, începând de mâine, de un răsfăț cu peste 100 de tipuri de cereale din toate colțurile lumii! Cereal Crunch se deschide la Craiova, chiar în zona centrului vechi, pe strada Lipscani 34, și îi așteaptă pe toți să descopere sortimentele speciale de cereale, în combinații cu 15 tipuri de lapte și peste 10 de toppinguri, precum și sucuri, cafea sau smoothie-uri.

Locația dispune de un spațiu amplu, de 80 metri pătrați, cu 35 de locuri la interior și altele 20 pe terasă, tocmai potrivit pentru un răsfăț colorat cu cereale, în orice moment al zilei, pentru întâlniri cu prietenii și socializare. Designul cool și modern rămâne atracția vizuală principală a locației, printr-o îmbinare perfectă a stilului industrial cu influențele tropicale. Accentele de lumină, de culoare, dar și zonele cu verdeață vor face din acest loc unul preferat de craiovenii de toate vârstele.

Ne doream ca Cereal Crunch să ajungă în afara Bucureștiului și mă bucur că primul oraș în care se dezvoltă acest concept este Craiova. Cu atât mai mult cu cât cei care au preluat această franciză sunt antreprenori tineri, dinamici, cu obiective îndrăznețe și determinați să le îndeplinească. Deși trecem prin această perioadă dificilă, mă bucur să văd oameni cu viziune, dispuși să investească în lucrurile în care cred. Îi așteptăm pe craioveni să se lase cuceriți de meniul nostru și le promitem o experiență tocmai bună de împărtășit cu prietenii. Mizăm pe designul cool, atmosfera relaxantă și spațiul prietenos, dar mai ales pe varietatea produselor cu care le venim în întâmpinare”, a declarat Radu Savopol, co-fondator Cereal Crunch & 5 to go.

Locația este deschisă de luni până duminică pentru toți cei care își doresc să aibă parte de un răsfăț cu cereale în orice moment al zilei, indiferent de vârstă. Programul cereal bar-ului este următorul: luni între 12:00-20:00, de marți până joi în intervalul orar 10:00-20:00 și de vineri până duminică între 09:00 – 22:00.

Locația din Craiova este prima franciză locală a businessului Cereal Crunch, cu o investiție inițială de 40,000 de euro. Se estimează ca cifra de afaceri, în condiții normale de funcționare, să atingă 75,000 de euro pentru perioada august – decembrie 2020, iar pentru anul următor, să se apropie de 200,000 de euro.

Din luna noiembrie a anului trecut, businessul Cereal Crunch a fost preluat de 3 antreprenori cu experiență în domeniul HoReCa, Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatori ai celui mai mare lanț de cafenele din România, 5 to go, și Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar.

Despre Cereal Crunch

Cereal Crunch este un cereal bar cu peste 100 de tipuri de cereale din toată lumea, dar și locale, care în prezent are deschise două spații în București și, cel mai recent, la Craiova. Prima locație s-a deschis în 2017 și de atunci continuă să se extindă, în sistem de franciză. Pentru anul în curs sunt în plan cinci noi francize în București și în țară.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here