Proiectul Antreprenor 2020 – Conferinţă de informare organizată în Râmnicu Vâlcea

0

Asociaţia “Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor” EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT) în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) şi Blocul Naţional Sindical (BNS) are plăcerea de a vă invita în data de 5 iunie 2018, la Conferinţa de informare despre proiectul Antreprenor 2020. Evenimentul se va desfaşura la Hotel Sofianu (Știrbei Vodă), Râmnicu Vâlcea între orele 16.30-18.30.

Proiectul Antreprenor 2020 este finanţat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, apelul România Start Up Plus şi are drept obiectiv încurajarea antreprenoriatului şi a ocupării pe cont propriu prin susţinerea înfiinţării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din regiunea Sud Vest a României.

Invitaţii speciali ai conferinţei sunt antreprenori consacrați, care vin cu sfaturi practice despre antreprenoriat, bazate pe propria experiență:

Virgil Stănescu – fost jucător profesionist de baschet şi căpitan al echipei naţionale a României, este în prezent Preşedintele echipei de baschet CSM Steaua EximBank Bucureşti şi Preşedintele Executiv al Sports HUB International (Sports HUB & Facebook Sports HUB). Sports HUB este singurul concept din România care işi propune sa creeze o punte autentică şi oportună între companii, oameni de afaceri şi sportivi, în vederea unui caştig mutual – fie că vorbim din punct de vedere emoţional, financiar sau al expertizei.

Adrian Măniuţiu –  antreprenor mereu în căutare de noi oportunități și idei. S-a născut la Cluj-Napoca, în 1979, și a studiat business și marketing în Germania. A lucrat în domeniul investițiilor și în dezvoltare imobiliară. De câțiva ani a fondat PhotoMedia Management – o agenție boutique în expansiune, concentrată pe marketing-ul creativ, producții media, comunicare și management reputațional, fiind totodată implicat în mai multe startup-uri, printre care Sibi Capital – un demers cu focus pe tehnologie și inovație. Adrian are o interesantă experiență și în televiziune, atât din poziția de realizator TV și prezentator, cât și din cea de co-producător și dezvoltator de formate.

Radu Comşa – consultant resurse umane, coordonator al Departamentului de Educație și Formare profesională al Blocului Național Sindical, membru în Consiliul Autorității Naționale pentru Calificări.

Pentru mai multe informaţii despre proiectul ANTREPRENOR 2020 și despre finanțările nerambursabile disponibile accesaţi www.35000euro.ro.

* Antreprenor 2020, cod Mysmis 105025 – proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, implementat de Asociaţia “Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor” EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT), în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) şi Blocul Naţional Sindical (BNS), în perioada 4 ianuarie 2018 – 3 ianuarie 2021.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here