$E$- SOLIDAR pentru Economie Socială

0

Anunț privind derularea selecției grupului țintă în cadrul proiectului „$E$- SOLIDAR pentru Economie Socială”, ID 128455

Proiect co-finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei,  Obiectivul specific 4.16: Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă.  

Proiectul $E$ – SOLIDAR pentru Economie Socială, ID 128455,  derulat de SC GLOBAL COMMERCIUM DEVELOPMENT SRL, în parteneriat cu FUNDAŢIA REGALĂ MARGARETA A ROMÂNIEI, se implementează în perioada 11.02.2020-10.05.2023 și se adresează persoanelor din regiunile de implementare Sud Muntenia și Sud-Vest Oltenia, care intenționează să înființeze o afacere socială în scopul creării de noi locuri de muncă și al dezvoltării comunităților locale.  

Acțiunile proiectului își propun sprijinirea înființării a 26 întreprinderi sociale în regiunile Sud Muntenia și Sud Vest, de către beneficiari care sunt sprijiniți complex și integrat, prin măsuri de formare antreprenorială specificăservicii personalizate de suport, prin finanțare și monitorizare optimă, astfel încât aceste structuri de economie socială să se poată autosusține pe termen lung, în comunitățile în care funcționează.  

 În prezent, sunt în desfășurare activități de Selectare a grupului țintă care permit celor interesați să participe la acțiunile de sprijin organizate în proiect. 

Persoanele care doresc să se  înscrie pot consulta secțiunile dedicate proiectului de pe site-urile celor doi parteneri de proiect, în vederea accesării informațiilor/documentelor necesare acestui demers. 

 În perioada următoare, persoanele selectate în grupul țintă vor participa la programe de formare antreprenorială specifică – manager de întreprindere socială (cod COR 112036) / antreprenor în economia socială (cod COR 112032), în funcție de rezultatul evaluării nevoii de formare.  

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la: 

SC GLOBAL COMMERCIUM DEVELOPMENT SRL, telefon: 0371 600 421, e-mail: info@globalcommercium.ro ,  

FUNDAŢIA REGALĂ MARGARETA A ROMÂNIEI, telefon: 0730 071 263, email viorica.chiru@principesa.ro .  

Proiect co-finanțat din  Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here