Colonelul Daniel Manolea a fost numit inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți

0

Ca urmare a rezultatului obținut la concursul organizat de  Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, în luna octombrie, domnul colonel Daniel Manolea a fost numit în funcția de inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți.

Învestirea în funcție a avut loc într-un cadru festiv în prezența primului adjunct al inspectorului general și Șef al Statului Major, domnul colonel Sebastian Cucoș. Cu această ocazie a fost înmânat si noul drapel de luptă al unității. La eveniment au participat  membrii din comisia de apărare, ordine și siguranță publică,  reprezentanții administrației publice locale si județene și  șefii structurilor instituțiilor cu care Jandarmeria Mehedinți cooperează.

Domnul colonel Daniel Manolea își desfășoară activitatea la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți din anul 1990, din data de 15.06.2006 a fost numit adjunct al inspectorului șef,  fiind împuternicit pe funcția de inspector șef în  perioadele: 04.01.2017-04.07.2017 și 06.07.2017-06.01.2018, dată de la care a fost desemnat la conducerea inspectoratului.

Colonelul Daniel Manolea  are 51 de ani, este căsătorit și are un copil.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here