AMBASADORI URBANI – atelier în mișcare și vernisaj în aer liber la Craiova

0

Craiova Step U.P. dă startul evenimentelor dedicate Educației Urbane, ca segment de forță în procesul de conturare a unor generații conștiente și implicate.

În baza experienței în ceea ce privește educația de arhitectură și spațiu construit, sunteți invitați să descoperiți, să aflați, să adunați, și să transmiteți mai departe dragul de oraș în calitate de AMBASADORI URBANI.

O nouă propunere a Platformei Craiova Step U.P. constă în a lua la pas câteva fragmente urbane și arhitecturale ale orașului, și în a surprinde împreună, în cadrul acestui atelier în mișcare, câteva secvențe grafice ce vor compune vernisajul public de pe Platoul Teatrului Național Marin Sorescu.

Ne plimbăm, desenăm și ne bucurăm de schițele materializate. Astfel, este lansată o nouă ocazie de URBANISM PARTICIPATIV, tradus prin informare, implicare și conștientizare cu scopul declarat de activare a sentimentului de aparteneță la loc.

Program: Duminică, 18 octombrie 2020

  • 13.00 – întâlnire pe Platoul Teatrului Național Marin Sorescu
  • 16.00 – vernisaj public cu secvențele grafice obținute în urma atelierului în mișcare

Sunt așteptați cu entuziasm copiii, părinții, bunicii și nu numai.

Participarea este liberă cu rugămintea ca cei interesați să lase un mesaj în privat, pe pagina de Facebook a evenimentului pentru a putea respecta întocmai toate măsurile de siguranță epidemologică.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here