Târgu Jiu: Tânără de 16 ani dată dispărută de tatăl său – a plecat de acasă și nu a mai revenit

0

Duminică, 15 noiembrie 2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiul Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că la data de 14 noiembrie 2020, fiica sa Țichelea Cristina Alexandra, de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1,65 – 1,70 metri, greutate circa 60 kg, ochi verzi, păr vopsit blond, lung până la jumătatea spatelui, cu cărare pe mijloc, ca semne particulare – un tatuaj reprezentând cifra 1979 pe degetele de la mâna dreaptă și un tatuaj cu textul “My Angel is My Mother” pe antebrațul drept.

În momentul plecării de la domiciliu, fata purta o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, o bluză pe gât de culoare alb, geacă din material textil de culoare negru cu glugă, îmblănită la interior, iar în picioare purta cizmulițe de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea tinerei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here