Dolj: Petrecere cu probleme la Malu Mare – organizatorii au fost amendați pentru nerespectarea regulilor anti-COVID

0
Craiova: Petrecere privată întreruptă de poliţişti în contextul pandemiei de COVID-19

Având în vedere informaţiile aparute în spatiul public, referitoare la organizarea unei petreceri făra respectarea măsurilor impuse pe perioada starii de alertă, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au efectuat verificări, pentru stabilirea stării de fapt si pentru luarea măsurilor care se impun.

Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14 spre 15 iulie 2020, a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevazut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

De asemenea, a fost sancţionat şi un bărbat de 41 de ani, din Malu Mare, în calitate de administrator al localului respectiv, cu amendă în valoare de 3000 de lei, conform Legii 55/2020.

Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate pentru poliţişti. Asfel, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal de poliție Cosmin Grădinaru.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here