Acțiune a forțelor de ordine pentru siguranța sanitară a cetățenilor din județul Mehedinți

0

În contextul creșterii numărului de cazuri de Covid 19, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul corona virus, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți cu suportul Jandarmeriei, Poliției Locale și a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate aproximativ 1132 de persoane și peste 40 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de peste 7500 lei. De asemenea, au fost verificate peste 50 de mijloace de transport în comun.

Reamintim tuturor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție și să nu se expună la riscuri.

Acțiunile de acest gen vor continua zilnic, scopul acestor fiind sănătatea și siguranța cetățenilor.
Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viaţa persoanelor sunt cele mai importante.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here