Polițiști din cadrul IPJ Mehedinți, felicitați de Direcția de Ordine Publică

0
Anghel Gheorghe si Tiribentea Adrian politisti din cadrul IPJ Mehedinti felicitati de Directia de Ordine Publica
Agent șef principal de poliție, Anghel Gheorghe și agent de poliție, Tiribentea Adrian

Direcția de Ordine Publică, din cadrul IGPR, a transmis Certificate de Apreciere, polițiștilor din cadrul Poliției oraș Strehaia, pentru recunoașterea și aprecierea contribuției lor în soluționarea unui caz de furt, a unei sume importante de bani.

Astfel, agent șef principal de poliție, Anghel Gheorghe și agent de poliție, Tiribentea Adrian au primit distincțiile acordate împreună cu felicitările transmise atât de forurile superioare cât și de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, pentru identificarea cu operativitate, a doi bărbați, care folosindu-se de metoda “distragerii atenției” au sustras 20.000 lei, din locuința unei femei de 76 de ani.

***

La data de 20 noiembrie 2020, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 76 de ani, cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns în locuința sa, de unde ar fi sustras 20.000 lei.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției, care în urma verificărilor efectuate a identificat, în trafic, un autoturism care avea specificațiile semnalate de partea vătămată.

S-a procedat atât la efectuarea semnalului de oprire cât şi la numeroase somaţii în urma cărora şoferul a refuzat să oprească.

După aproximativ 25 de minute de urmărire, persoanele în cauză au fost imobilizate după ce forțele de ordine au folosit armamentul din dotare.

În urma controlului efectuat, în autoturismul celor doi, a fost identificată suma de 20.000 de lei, prejudiciu care a fost restituit femei păgubite.

Cei în cauză au fost reținuți de bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar Judecătoria Strehaia a luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, față de bărbatul de 37 de ani respectiv control judiciar pentru 60 de zile, față de bărbatul de 43 de ani.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here