Dolj: Crimă în Daneți – bărbat înjunghiat, găsit mort în locuința sa

0
Dolj: Crimă în Daneți – bărbat înjunghiat, găsit mort în locuința sa
imagine - ARHIVĂ

În seara zilei de sâmbătă, 9 ianuarie 2021, poliţişti din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este posibil sa fie decedat în locuința sa, din comuna Daneți.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 55 de ani, din comuna Daneți, care era decedat, prezentând plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și abdomenului.

Având în vedere cele constatate, s-a constituit un colectiv complex format din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, Poliției Orașului Bechet și Secției 12 Poliție Rurală Daneți care efectuează cercetări la fața locului sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi fost înjunghiat de un bărbat de 33 de ani, din localitate. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de poliţişti în curtea locuinței, imobilizat și condus la sediul poliției.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor urmând a fi dispuse măsuri legale în baza probatoriului administrat.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here